Home » Slechte seizoenstart

Slechte seizoenstart

De omstandigheden waren bijna optimaal, een heerlijk zonnetje, een prima grasmat en kaarsrechte strakke lijnen waar heel wat gevloek en getier aan vooraf is gegaan. Bijna optimaal want de tenues bleken nog in de wasmachine te zitten. Een bij elkaar geraapte reservekleding zorgde ervoor dat er toch om 11:00 u. afgetrapt kon worden tegen het zevende van ODIN ’59 uit Heemskerk.

Zat2Odina
Klik op de foto’s voor een vergroting.

Het ging de eerste helft redelijk gelijk op en bijna iedere kans werd ook omgezet in een doelpunt. Flamingo’s kwam op voorsprong. Een uitgooi van Maurice op de rand van de 16 op Hassan werd door laatstgenoemde op waarde geschat. Hij draaide knap weg van zijn tegenstander en knalde de bal laag in de linker beneden hoek. Niet veel later lag de bal er aan de andere kant ook in. De ruimtes daar werden wel heel erg makkelijk weggegeven.

Toch was het Flamingo’s wat weer op voorsprong kwam via een heerlijk schot van Maurice. Ook nu duurde het niet lang alvorens ODIN weer op gelijke hoogte kwam en zelfs op een 2-3 voorsprong. Een lucky goal van Flamingo’s bracht Zaterdag2 weer op gelijke hoogte. Maurice gaf vanaf de zijkant een voorzet maar deze werd in eigen doel gegleden door een verdediger van ODIN.

Zat2Odinb

Vlak voor rust ging het mis, ODIN zorgde voor een verschil van twee treffers wat Flamingo’s niet meer te boven kwam; 3-5.

Na rust ging het doelpuntenfestijn verder al bleek ODIN scherper in de afronding. Flamingo’s scoorde nog via Sven uit een crosspass van Maurice, maar ODIN scoorde er nog 4 waardoor de eindstand 4-9 werd. Dertien doelpunten, das een behoorlijk aantal. Er werd overigens op de andere velden van deze poule ook flink gescoord. Maar liefst 41 doelpunten in 5 wedstrijden.

Met 0 uit 3 heeft Flamingo’s de slechtste start sinds jaren.

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |