Home » Flamingo’s zegeviert in derby tegen Foresters

Flamingo’s zegeviert in derby tegen Foresters

In een duel met veel stevige tackles trok Flamingo’s na een moeizame tweede helft aan het langste eind tegen Foresters 1-3.
ForZat2b
Hoewel Foresters in de eerste helft het meeste balbezit had waren zij nauwelijks gevaarlijk voor de goal. Flamingo’s voetbalde goed mee en opende via Hassan de score na een steekpass van Sven. Voor rust verdubbelde Maurice de voorsprong met een afstandschot.
forZat2c
Met 3 wissels startte Flamingo’s de tweede helft waarin het beduidend minder tot voetballen kwam. En als het dat al deed liet Foresters dat niet toe. Het maakte een aantal harde overtredingen die 2 gele kaarten opleverden. Een onbesuisde overtreding op Tijl waarna hij geblesseerd uitviel, bleef onbestraft. Nadat Foresters 2 grote kansen had laten liggen, scoorde het uiteindelijk toch de aansluitingstreffer. Flamingo’s wankelde maar de gelijkmaker viel niet. In de slotfase leidde een overtreding op Maurice tot een penalty waarmee Hassan de eindstand bepaalde.