Home » Flamingo’s doet zichzelf te kort

Flamingo’s doet zichzelf te kort

ADO’20 en Flamingo’s maakten er een vermakelijk duel van met veel kansen over en weer.

In de eerste 30 minuten leek het daar nog niet op. Er gebeurde weinig spectaculairs voor beide doelen. Maar daarna kwam de wedstrijd los.
De 1-0 ruststand voor ADO’20 was een klein wonder. Tijl (schot), Sven (kopbal lat) uit voorzet Hassan en Serdjan kopbal na mooie combinatie van Hassan en Ibrahim hadden een goal op kunnen leveren.
ADO20Zat2aNa de rust (van horen zeggen) wist Flamingo’s dan wel te scoren. Hassan nam de gehele productie (3) voor zijn rekening, maar omdat ADO’20 ook nog drie keer scoorde, verloor Flamingo’s ook zijn tweede wedstrijd (4-3).