Home » Flamingo’s verliest ondanks sterke comeback

Flamingo’s verliest ondanks sterke comeback

Op een prachtige ECHTE grasmat startte Flamingo’s aan het zeer waarschijnlijk laatste seizoen. SVA had vanaf het begin een groot veldoverwicht. Zij oogden een stuk jonger en fitter en dat waren zij ook gewoon. Flamingo’s hield echter lang stand, maar moest uiteindelijk toch een tegentreffer incasseren. Na een voorzet van rechts, kon de SVA spits vrij voor Tufan de 0-1 binnen schieten. Het had echter kort voor rust zomaar 1-1 kunnen worden. De SVA keeper redde uitstekend op een hard schot van Sven. En uit de afgedwongen corner kopte good old Evert niet ver naast.

zat2sva3
De geheel vrijstaand spits van SVA scoort hier de 1-0.
Klik op de foto’s voor een vergroting.

zat2sva4
Met 4 frisse krachten startte Flamingo’s in de tweede helft bijzonder goed. Tweemaal wist Rade met een afgemeten pass vanaf rechts Hassan in de diepte te bereiken die tweemaal sterk afrondde, 2-1. Even werd geloofd in een stunt, maar slordig uitverdedigen leverde snel de gelijkmaker op. De krachten vloeide in het vervolg van de tweede helft weg bij Flamingo’s en SVA liep in de slotfase uit naar 2-5.

zat2sva1
Het verslag komt van de hand van Michel Hageman. Zelf zag ik alleen de eerste helft waarin het redelijk gelijk op ging met weinig kansen voor beide teams.